Orice mare realizare se construiește în pași mici, cu multă perseverență și grijă.

Povestea noastră vine dintr-o vreme în care tot mai mulți oamenii sunt interesați de băuturi sănătoase, cu aport nutrițional sau bogat în vitamine. Apariția multor băuturi răcoritoare pe piața din România, a fost o binecuvântare, dar în același timp o ispită, pentru că oamenilor le este greu să aleagă cele mai bune produse. Tocmai de aceea, BonGius a ținut cont de nevoia consumatorilor de băuturi astfel a introdus în piață sucuri din ingrediente naturale 100%, ușor pasteurizate, fără nici un adaos de apa, zahar, etc. Cu o atitudine încrezătoare, putere de muncă sporită, creativitate, toate acestea cu oameni tineri și dorinici să-și îndeplinească visurile. Cu o echipă de start mică, dar extrem de încrezătoare, in 2019 se fundamentează sistemele de lucru și se vizează directia: produse sănătoase, naturale, bio. Scopul? Oameni mai sănătoși și mai prosperi…mai fericiți.

Vrem să avem grijă de sănătatea noastră și a celor dragi, astfel este important să facem alegeri potrivite și produsele care intră în contact cu organismul nostru să fie în armonie cu acesta. Misiunea noastră este aceea de a educa oamenii în a consuma băuturi sănătoase și de a-i ajuta să îsi formeze deprinderi alimentare corecte, cu beneficii majore asupra calitătii vieții.

Ne propunem să promovăm Sucurile naturale sănătoase, BonGius. Dorim să participăm la o imbunătățire a sănătății românilor. Vrem să contribuim la o lume mai bună, mai conștientă de ceea ce bea.

Pentru că noi consumăm aceleași produse, vom produce si vom pune pe piață tot ce e mai bun pentru sănătate. Gama de produse BonGius acoperă o gamă variată de sucuri din ingrediente naturale 100%, presate la rece si pasteurizate din fructe, fructe de pădure, legume, sănătoase, atent selecționate. O interacțiune cu consumatorul nu ar fi completă fără un dialog permanent. Avem astfel convingerea că parcursul comunicării și educația consumatorului de a consuma sucuri 100% naturale, sănătoase, bogate în vitamine, va fi astfel, mai simplu.

Știm că este important să fim aproape de tine, astfel încat treptat, ne vom extinde aria de acoperire. Suntem prezenti in toata tara prin magazinul online BonGius.ro. 

Rețeaua noastră de distribuție cuprinde pentru moment Brasov, Covasna, Harghita, Bacau, Mures, Maramures, București dar urmează extinderea și în celelalte zone, alături de magazinul online, unde avem stoc permanent actualizat si un personal amabil, pregătit să te îndrume pentru achizițiile tale sănătoase.

Bionatura taste SRL este o companie certificata DSV, DSP și standarde de management de mediu, calitate si siguranta a alimentelor.